Om mig

Birgitte Warberg (f. 1974).

Jeg er uddannet cand. mag. i musik med moderne kultur og kulturformidling (2003). Uddannelsen afsluttede jeg med et speciale om sammenhængen mellem krop, psyke og stemme med Anne Rosing som vejleder. Jeg har videreuddannet mig som vokal lydterapeut hos Githa Ben-David.

Jeg begyndte at undervise i sang i 2002 og har arbejdet som sangunderviser lige siden. Jeg underviser bl.a. på Vordingborg Musikskole samt diverse aftenskoler på Sydsjælland. Derudover tilbyder jeg også privat sangundervisning, sangterapeutiske kurser, koncerter og lydhealing og kommer rundt i hele landet.

Jeg synger og skriver sange og udgav i 2011 min debut-cd ”She keeps on running” som den ene halvdel af den kvindelige gruppe VARNA. Derudover har jeg udgivet en række sange i eget navn.

Gennem mit mangeårige arbejde med stemmen kender jeg til svære følelser, der kan opstå i forbindelse med at synge. Både fra min egen rejse med stemmen og fra alle de elever og kursister jeg har mødt igennem tiden.

Jeg kender til generthed, hæmninger, følelsen af ikke at være god nok, ikke at måtte fylde, ikke at måtte lade sit lys stråle. Og samtidig har jeg igen og igen oplevet, hvordan en transformation kan finde sted, når man får trykket på den knap, der åbner for forløsningen af den smerte man bærer rundt på, giver slip på den og synger sig fri og lader sit indre lys stråle og storheden komme frem.

Lyd er liv, og stemmen er et kraftfuldt redskab til at komme i forbindelse med sin egen livskraft.

 

 

Birgitte oplæg om lydhealingBirgitte oplæg om lydhealingBirgitte oplæg om lydhealing