VARNA DUO

Varna 1

Den kvindelige duo VARNA består af pianist Christina Damm, som også er organist i Køge Kirke og sanger & sangskriver Birgitte Warberg, som også undersier i sang på Vordingborg Musikskole.

Vi mødte hinanden, da vi var i begyndelsen af 20’erne og læste musikvidenskab sammen på Aalborg Universitet, og vores musikalske samarbejde startede allerede der.

Vi udgav i 2011 vores debutalbum “She keeps on running” og er pt. i gang med at indspille nye sange. Vi har spillet i mange forskellige kirker, kulturhuse, til festivaller m.m. Som duo tilbyder en stemningsfuld koncert med sjælfulde korstemmer og smukt klaverspil.

Vores musikalske univers er meget feminint og minder om Agnes Obel, Joni Mitchell og Tori Amos med en tydelig klassisk tilgang i klaveret og en lidt jazzet sangstemme. Sangene handler meget om eksistentielle temaer som liv, død, angst, kærlighed, tro og tvivl.

En koncert med VARNA som duo koster 5000 kr. og varer ca. 1 time. Vi spiller også som trio, hvor vi har Karen Gramkow med på kontrabas. Så koster det 6000 kr.

VARNA’s CD “She keeps on running”  kan bl.a. købes her:

Gateway Music

Itunes

varna

VARNA kan bookes til koncerter på tlf. 20 95 82 29 og mail: birgittewarberg@hotmail.com

Du kan læse mere om VARNA her.