VARNA TRIO

VARNA1 (2)_LI

Den kvindelige trio VARNA består af pianist Christina Damm, som til daglig er organist i Køge Kirke, sanger Birgitte Warberg, som også underviser i sang på Vordingborg Musikskole og kontrabassist Karen Gramkow, som udover at spille bas arbejder som kirke- og kulturmedarbejder i Gladsaxe Kirke.

Vi har specialiseret os i at spille og fortolke sange fra “Den Nye Kirkesangbog”, som udkom i 2017. I mange af de nye sange er der en rigdom af smukke og stærke ord og melodier og et meget åbent gudsbegreb, så enhver person frit kan fortolke sin tro.

Vi har valgt at sætte fokus på kærligheden, og derfor kalder vi vores koncert: “Størst af alt er kærligheden”. Vi har indtil videre spillet i Simeons Kirke, Sædder Kirke, Køge Kirke, Gladsaxe Kirke og i Vordingborg Kirke. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på vores koncerter.

Vores koncerter kan stå som en selvstændig koncert af en times varighed, men kan også integreres i og/eller supplere en alternativ gudstjeneste med fokus på et bestemt tema, som fx bøn eller kærlighed. Vi giver en stemningsfuld koncert med sjælfulde korstemmer og smukt samspil.

En koncert med VARNA koster 6000 kr. (+ transport) og varer knap 1 time.