Frisyngning

Som sangunderviser gennem mange år har jeg ofte oplevet, hvordan det at synge kan give kontakt til dybe, fortrængte følelser som tristhed eller vrede. Og hvilken lettelse det kan være at anerkende og give slip på følelsen via stemmen.

Ved en frisyngning arbejder vi direkte med at forløse følelser gennem lyd/sang. Stemmen er et effektivt redskab til forløsning. Med udgangspunkt i enten fysiske eller psykiske udfordringer kan du synge dig fri. Du kan synge angst, vrede eller tristhed ud af dit system og transformere de tyngende følelser til styrke, glæde og lethed. Det foregår helt nede på celleplan, og effekten kan være dyb og langvarig.

Jeg har en stor viden om spiseforstyrrelser og har arbejdet i mange år hos Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade som rådgiver og sangunderviser.

Og jeg har positiv erfaring i forbindelse med, hvordan stemmearbejdet kan hjælpe stress ud af systemet og give mere energi og velvære. Det kan også være fordelagtigt at synge sig fri, hvis du lider af en depression eller har meget angst i systemet. Og det kan styrke dit selvværd og din livskraft.

En frisyngning er et samarbejde, så det er vigtigt at du selv er indstillet på, at du er en lige så vigtig medspiller som mig. Processen varer 1 time og koster 500 kr.

Du kan også komme på kursus sammen med andre. Det kan hjælpe at være flere, der synger sammen. Sensommerens kursus er på den holistiske højskole i Stensbæk:

https://www.holistisk-hojskole.dk/korte-kurser/sommerkurser-2020/stemmens-kraft-syng-dig-fri.aspx

 

Sacred singing1