Sang på recept

 

“Sang på recept” er en sangterapeutisk workshop for dig, der er ramt af stress (eller anden sygdom).

Når vi synger, sker der en masse gode ting i kroppen og psyken. Blodtrykket falder, og indholdet af stresshormonet kortisol falder. Samtidig stiger indholdet af lykke- og kærlighedshormonerne oxytocin og endorfin. med andre ord kan man sige: at synge, give lyd og lytte til musik har en helbredende effekt.

At synge påvirker vores følelsesmæssige tilstand. Vi bliver glade af det. Desuden får vi kontakt med det dybe åndedræt; vi kommer i bedre kontakt med os selv, og ved fx at synge på den samme tone igen og igen falder kroppen og sindet til ro. Stemmen renser og styrker cellerne. Det er lidt ligesom at tage et indre brusebad.

”Sang på recept” har fokus på frigørelse af både stress-energi samt ophobede emotioner og fysiske spændinger. Og fokus på lydens healende effekt. Du vil lære metoder, som du kan bruge derhjemme til at opnå indre ro og komme i bedre kontakt med dig selv. Vi har fokus på det langsomme/meditative tempo, så nervesystemet kan få lidt ro.

Jeg arbejder ud fra Githa Ben-Davids principper samt de erfaringer jeg har gjort mig igennem mit eget virke som sanger og sangunderviser/sangterapeut.

Kurset vil bl.a. indeholde afspænding af kroppen, åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, samtale, stemme-meditation, lydhealing, frisyngning og vi vil lytte til musik.

Kinesisk tegn for musik og medicin

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at høre mere om kurset.